Mobiele tap huren

Wilt u een mobiele tap huren? Dan bent u bij Bos Evenementen aan het juiste adres. Ideaal voor wanneer u binnenkort een feestje of een evenement organiseert! Bij een feestje mag een ijskoud biertje natuurlijk niet ontbreken. En wat is nou handiger dan een eigen biertap.

Binnen ons assortiment mobiele huurtaps zit de tap altijd ingebouwd in een bar. Hierdoor heeft u ook gelijk een spoelbak. U kunt de glazen dus ook direct schoonspoelen om vervolgens weer een lekker biertje in te tappen.

Een mobiele tap huren doet u natuurlijk bij Bos Evenementen!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wanneer u een biertap nodig heeft kunt u bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden. U kunt een mobiele tap huren, maar u kunt ook een thuistap huren. Een thuistap wordt ook wel party tap genoemd en kan gemakkelijk op tafel geplaatst worden. Hier zit dus geen bar bij inbegrepen. Deze variant is al beschikbaar vanaf slechts €20,-.

Dit is ideaal voor kleinere feestjes en partijen. Organiseert u een groter evenement? Dan kunt u bij ons ook een tapwagen huren. Dit is als het ware een aanhangwagen in de vorm van een bar. Hier zijn vaak ook meerdere taps aanwezig. Daarnaast is er genoeg loop- en sta ruimte voor meerdere mensen om achter de bar te staan.

Waarom een mobiele tap huren?

Er zijn meerdere redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een mobiele tap op uw feest of evenement. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Professionele uitstraling
  • Altijd ijskoud geserveerd
  • Ruime bar met spoelbak
  • Gemakkelijk te verplaatsen

Huur een mobiele tap en het wordt gegarandeerd een spetterend feest!

 

Een mobiele tap huren bij Bos Evenementen

Bos evenementen voorziet inmiddels al vele jaren zowel particulieren als bedrijven van alles wat maar nodig is voor een geslaagd evenement. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een biertap, maar ook voor tenten, toiletten, stroomvoorzieningen, dranken en nog veel meer. Kortom alles wat u nodig heeft om het evenement tot een succes te brengen!

Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen en hierom verzorgen wij altijd de aflevering en volledige opbouw. Hierdoor weet u zeker dat alles op de juiste manier geïnstalleerd en klaar gemaakt wordt en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Mobiele tap huren? Kies voor Bos Evenementen!