Barbecue

BBQ populair

Een barbecue is altijd een goed idee! Een leuke activiteit om met elkaar te doen of laat je verrassen door onze koks. 

Vlees
  • Gemarineerde filet van kippendijen
  • Braadworst
  • Speklap
  • Runderhamburger
  • Twee malse stokjes kipsaté
Bijgerechten

 

  • Verse aardappelsalade met dragon en spekjes
  • Huisgemaakte huzarensalade
  • Tomaten-komkommersalade met een dressing
  • Satésaus, vers gemaakte knoflooksaus en chili-bieslooksaus
  • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter

Prijs per persoon € 14,95*

 

BBQ de luxe

Vlees
  • In verse kruiden gemarineerde varkenshaasspies
  • Gemarineerde spare ribs
  • Runderbiefstuk
  • Runderhamburger
  • Gemarineerde karbonade
  • Pakketje van zalm met gravad laxkruiden
  • Gambaspies gemarineerd in knoflookolie
Bijgerechten
  • Gerookte kip salade
  • Verse aardappelsalade met dragon en spekjes
  • Tomaten-komkommersalade met dragon en spekjes
  • Tomaten-komkommersalade met een dressing
  • Watermeloen (in het seizoen)
  • Satésaus, vers gemaakte knoflooksaus, chili-bieslooksaus en dillesaus
  • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter

Prijs per persoon € 19,50*

 

BBQ vegetarisch

  • Gevulde paprika met kastanjechampignons
  • Portobello gevuld met geitenkaas
  • Spiesje met courgette en vegetarische balletjes
  • Maiskolf
  • Aardappelsalade met dragon
  • Tomatensalade
  • Komkommersalade met dille dressing
  • Satésaus, vers gemaakte knoflooksaus en chili-bieslooksaus
  • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter

Prijs per persoon € 12,50*

 

Voor uw informatie:

  • Begeleiding van uw barbecue door één van onze koks is mogelijk, prijs op aanvraag.
  • De barbecues worden geleverd met barbecue, gasfles, borden, bestek en servetten
  • De prijs is exclusief buffettafels
  • Gratis bezorging in de regio
  • Prijs is geldig vanaf 20 personen
  • Prijs voor kleinere groepen op aanvraag.

Offerte aanvragen

Open chat
1
Welkom bij Bos Evenementen!
Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur gerust een whatsapp.
Powered by